top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıgezinoks

Antalya Otelleri Ve Fiyatları

Türkiye'nin en önemli turizm merkezi olan Antalya, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından oldukça ilgi görmektedir. Tartışılmaz doğal güzellikleri turistlere büyüleyici manzara izleme keyfi sunarken, Antalya otelcilik konusunda da misafirlerine unutulmaz bir ev sahipliği göstermektedir. Şehrin her yerinden denize girilebilmesi otellerin çok geniş bir alana yayılmasına neden olmuş ve bu sayede milyonlarca turiste konaklama imkanı yaratılmıştır. Son yıllarda Antalya ucuz oteller konusunda tatilcilere fırsatlar sunmaktadır.



Antalya Otel Fiyatları

Antalya şehir merkezinde çok sayıda otel bulunmakla birlikte daha çok şehir merkezini gezmek isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Genellikle yüksek dolulukta olan Antalya otelleri içinde şehir otelleri uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. Antalya merkezde Kaleiçi gibi daha tarihi öneme sahip bölümlerde ise küçük sayılabilecek butik oteller hizmet vermektedir. Antalya'da her bütçeye uygun oteller rahatlıkla bulunabilmektedir. Deniz tatili arzu edenler için ise her şey dahil otel seçenekleri uygun görünmektedir.


En Uygun Antalya Otelleri

Antalya'nın doğusunda bulunan Belek, Side, Manavgat ve Alanya oteller açısından son derece zengin bir bölgedir. Tarihi yerlere yakın olması açısından çokça tercih edilmektedir. Antalya otel fiyatları açısından en cazip seçenekler sunan bölgelerdendir. Ayrıca özellikle Belek bölgesinde bulunan golf otelleri üst gelir grubundaki misafirlere de seçenekler sunmaktadır. Antalya'nın batısında bulunan Kemer bölgesi de en çok tercih edilen bölgelerdendir. Denizinin berraklığı ile dikkat çeken Kemer bölgesi otelleri genellikle sezonluk hizmet vermektedir. Kundu oteller bölgesi otelleri ise konsept otellerin bulunduğu ve kış aylarında da yüksek doluluğa sahip bir bölgedir. Hava alanına yakınlığı ile konforlu ulaşım sağlanmaktadır.


Antalya Otellerinin Özellikleri

Müşteri memnuniyetinin ilk sırada olduğu Antalya otellerinde en fazla tercih edilen konaklama tipi her şey dahil konseptidir. Müşterilerin havuz, deniz, hamam gibi imkanlardan yararlanması yanında yeme-içme konusunda da büyük bir özgürlüğe sahip olması Antalya otellerinin cazibesini arttırmaktadır. Siz de bu imkanlardan faydalanmak için harekete geçebilirsiniz.

52 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page