top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıgezinoks

Konya Turları

Kültür turları, seyahate çıkmak isteyen kişilerin mutlaka çıkması gereken ve listelerinde en üst sıralarda yer alması gereken turlardan dır. Kişisel ve kültürel gelişimin anahtarlarından biri olan kültür turları, öğretici niteliği ile de tercih sebebi haline gelmektedir.


Konya Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Konya, insanlık tarihine neredeyse başlangıçtan beri beşiklik etmiş bir şehirdir. İnsanlık tarihi boyunca Konya'da çok sayıda farklı medeniyet yaşamış ve bıraktıkları eserlerin bazıları günümüzde de bilinmekte ve sergilenmektedir. İlk çağlardan günümüze kadar birçok kültürel eserin bulunduğu Konya'yı keşfetmek için Konya kültür turları ideal bir kültürel keşif olacaktır.

Konya'da Kültür Gezileri

Bir rehber öncülüğünde Konya şehrini keşfetmek için Konya turları şehir ile ilgili tüm detayların bilinmesin ve şehrin tarihine tanıklık edilmesi için iyi bir seçenektir. Konya'ya yapılan turlar şehirdeki pek çok önemli noktanın, şehirde bulunan tarihi eserlerin yanı sıra doğal güzelliklerinin de yerinde görülmesini ve bu güzel anlara tanıklık edilmesini sağlamaktadır.

Konya'ya Yapılan Turların Fiyatları Nedir?

İnsanlık tarihinin başlangıcı olan ilk çağlardan, Hitit dönemine, Selçuklular Dönemi'nden Osmanlı Dönemi'ne ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti'ne uzanan bir tarihe tanıklık eden Konya şehrinde, günümüz eserlerinden insanlık tarihi kadar eski eserleri görüp incelemek ve aynı zamanda pek çok doğal oluşumu görmek için de turlar düzenlenmektedir. Rehber, ulaşım gibi pek çok imkanı karşılayan Konya tur fiyatları verilen hizmetler göz önüne alındığı zaman oldukça uygun fiyatlıdır. Turlar için erken rezervasyon gibi seçenekler de bu tur fiyatlarının oldukça ekonomik olmasını sağlamaktadır.

Konya'da Görülecek Yerler

Görülmesi gereken yerlerden bazıları: Dünyanın nazar boncuğu adıyla da bilinen Meke Maar'ı, Mevlana Müzesi, Aleaddin Tepesi, Sille Köyü, Karatay Medresesi, Konya Arkeoloji Müzesi, Tuz Gölü, ve Sahip Ata Camisi ve Müzesi'dir.


4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page